kvalitetshåndværk til pålidelige priser

Ombygning og tilbygning

Uanset hvad du går og drømmer om, kan  vi realisere dem.

 

Vi kan udføre alle opgaver inden for ombygning og tilbygning, og vi har bred erfaring med mange forskellige løsninger. Derfor kan vi også hjælpe dig, din virksomhed eller din boligforening, hvis du eller I ønsker ombygning eller tilbygning.

 

Ombygning og tilbygning i alle afskygninger

 

Vi udfører ombygning og tilbygning for blandt andet private, hvor vi gennem mange år har realiseret drømme for mange familier. Vi har også udført ombygning og tilbygning for familier, hvor børnene er flyttet hjemmefra, og hvor der skal være mere plads til fritid og andre aktiviteter indendørs.

 

Effektivitet gennem ombygning eller tilbygning

 

Mange virksomheder har desuden haft stor succes, efter ombygning eller tilbygning har skabt bedre forhold for produktion og service. Ofte handler det om at skabe den bedste udnyttelse af samtlige kvadratmeter.

 

Klar med rådgivning

 

Ønsker du yderligere oplysninger om, hvordan Tømrermester Kent Svendsen kan hjælpe med ombygning og tilbygning, så kontakt os på telefon 20 70 89 49. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du ønsker gode råd og vejledning til din eller jeres ombygning eller tilbygning.

Ønsker du at høre fra os angående dig og din virksomhed, eller boligforenings næste byggeopgave så kan du:

kontakt os allerede i dag

Find os på google maps

Ellerødvej 53    4760 Vordingborg    Mobil 20 70 89 49    E-mail kent.svendsen@privat.dk

Made by

Inomade.com